Таскандық әдіспен жасалатын тауық еті

1 час  и  1 порция

Ингредиенты

Описание

Таскандық әдіспен жасалатын тауық еті Сарымсақ

Способ приготовления

  • 1.Сарымсақты турап, 2 қасық аджика, 1 қасық томат қосу керек.
  • 2.jpg
  • 2.Оны араластырып, оған сұйық май құйылады. Дайын болған маринадқа тауықтың төс етін 15 минутқа салып қою қажет
  • 3.jpg
  • 3.Саңырауқұлақты төртке бөліп, сұйық майда қуырған жөн. Маринадталған тауықтың төс етінің ортасын тіліп, оған қуырылға
  • 8.jpg
  • 4.Маринадталған тауықтың төс етінің ортасын тіліп, оған қуырылған саңырауқұлақтарды салып, тағы 10 минут маринадтау қажет. Сосын қызып тұрған пеште 180 градуста 10-15 минут пісіру керек.
МагияКухни
рейтинг: 434
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями
Tweet
Нравится

Похожие рецепты

Тауық сүбесінен орама

Өте дәмді және ерекше тағам!

00:60
МагияКухниРейтинг 434
Цыпленок по фермерски

Цыпленок по фермерски

01:001
МагияКухниРейтинг 434
Курица по-новому

Курицапо-новому!

МагияКухниРейтинг 434
Курица «Лимон»

Курица «Лимон» (Курица с лимоном) - все просто, быстро и вкусно. Эта курица для ленивых,...

01:00
МагияКухниРейтинг 434
Рулетики из куриного филе. Le Cordon Bleu

Простое и быстрое в приготовлении блюдо, привычные продукты и вкусный результат!Куриное филе Le Cordon Bleu...

01:004
VkusnotaРейтинг 1403
Филе утки с абрикосовым соусом

Приготовление утки процесс деликатный, важно чтобы мясо получилось нежным. В этом рецепте предлагает простой путь,...

00:252
МагияКухниРейтинг 434