Тауық сүбесінен орама

60 минут

Ингредиенты

Описание

Өте дәмді және ерекше тағам!

Способ приготовления

  • 1.Тауық етін жұқа етіп кесіп алып, жаймалап, сәл жұмсартып аламыз.
  • 1.jpg
  • 2.Бетіне тұз, бұрыш себеміз. Енді мұның үстінен қуырып алған саңырауқұлақты саламыз да оған сары май қосамыз, және ірімшік саламыз.
  • 3.jpg
  • 3.Енді осыны ораймыз. Ораманы жұмыртқаға салып, содан кейін кептірілген нан ұнтағына аунатып аламызда табаға қуырамыз.
  • 7.jpg
  • 4.Қуырып алған соң 180 градуста қызып тұрған пешке 10-15 минутқа салып пісіреміз.
  • 9.jpg
  • 5.Ал қояншөпті суға бір қайнатып алып, сары майға қуырамызда гарнир ретінде орамамен ұсынамыз.
  • 12.jpg
  • 6.Ас болсын!
МагияКухни
рейтинг: 434
Понравился рецепт? Поделитесь с друзьями
Tweet
Нравится

Похожие рецепты

Цыпленок-корнишон

Цыпленок корнишон невелик ростом, а также очень вкусен и, будучи запеченным в духовке, даст сто...

01:204
МагияКухниРейтинг 434
Киш с курицей и грибами

Говорят, что француженки весьма уважают простую выпечку под названием киш - открытый пирог. Сначала новинка...

00:506
МагияКухниРейтинг 434
Курочка с шампиньонами

Нейтральный и нежный вкус куриного мяса отлично сочетается с грибами. И не важно, каким образом...

00:504
МагияКухниРейтинг 434
Цыпленок по фермерски

Цыпленок по фермерски

01:001
МагияКухниРейтинг 434
Курица по-новому

Курицапо-новому!

МагияКухниРейтинг 434